Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Ива Панайотова

Ива Панайотова
Мастер Интелект-тренер II ранг
гр. Варна
Последното упражнение в Super Jump се казва „Свръхцел“ и един от въпросите при изпълнението на задачата е „Какъв е смисълът на моя живот?“. Този въпрос помня, че си го зададох още преди да стана тинейджър. Събудих се една сутрин, да съм била на 10-11 години и се запитах, аз защо живея? И от тогава търся смисъла на моя живот. През годините той се променяше и аз се променях с него. Усмивката ми и онова дете, което все търси, все иска да се случи нещо ново, нещо различно, остана същата през всички съзнателни години на моя живот. „Няма начин да няма начин“ е често срещана фраза в моя речник.
В годините стигнах до няколко извода за себе си: аз съм изключително позитивен, много усмихнат, вярващ в доброто човек, който иска да помага на другите хора. Винаги съм намирала начин да се чувствам щастлива, защото съм знаела, че ЩАСТИЕТО е вътре в нас и винаги съм била благодарна за това, което имам.
Хората, които ме познават винаги са се чудели, как мога да съм толкова енергична и заета с толкова много неща едновременно, да се грижа за децата си и да съм щастлива и усмихната. Много пъти съм се чудела как да обясня защо съм такава. Ето сега със Super Jump мога да го направя. С всекидневните усмивки и другите упражнения от системата на Super Jump аз мога много лесно да представя и обясня енергията, която имам. Те са само 8, много лесни на пръв поглед, но в същото време и много дълбоки, влизащи вътре в нашето съзнание и помагащи ни да станем още по-добра версия на самите себе си.


 

Форма за запитване


Изпрати