Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Нашите книги

„Информационното богатство“ на Super Jump е неизчерпаем източник на вдъхновение, лично обогатяване и интелектуално развитие на всеки човек. За улеснение на всички българоговорящи членове на Международната асоциация на Интелект-тренерите и на всички участници в нашите интелектуални клубове, екипа на Super Jump България превежда на български език голям обем от систематизирана и полезна информация. Представяме ви една малка, но изключително обогатяваща информационна селекция – книги, написани от Владимир Довган, създател на Super Jump, в съавторство с Катя Ценова, основател на Super Jump България.
„SUPER JUMP“, 2019 г.
SUPER JUMP
 2019 г.
 
За книгата:

*******
Не четете тази книга, ако мислите, че всичко, което ни заобикаля не е наша грижа и нищо не зависи от нас.

Това е книга за пробудени – за майките, които искат децата им да имат утре, да имат сетивата и отговорността да съхраняват Земята с цялата  й красота и богатства. Та нали и тя – Земята – е майка на всички нас.

Тази книга е за бащите, братята, сестрите, за нашите родители, които в годините на зрялост ще се заредят с енергия и мъдрост, за да я предадат нататък, за да осмислят дните и мечтите си.

Тя е и за децата, и за внуците ни, защото всичко е в нашите ръце, сърце и ум, за да съхраним нашата Планета...

С много желание и любов подготвихме тази книга на български език и ви я предлагаме. Приятно четене и предайте нататък...


Катя Ценова, Мастер Интелект-тренер IV ранг
Изкуството за побеждаваш без борба
Изкуството за побеждаваш без борба
2020 г.
 
За книгата:

*******
Изкуството да побеждаваш без борба е същността на системата на Super Jump - събрала и подобрила едни от най-ефективните и доказали се във времето упражнения, които повишават емоционалния и енергиен баланс по много ефективен и естествен начин. Но това е само на повърхността. Навлизайки в света на Super Jump, влизаш в общество на позитивни, мислещи хора и разбираш, че имаш право на избор и нищо не може да те спре да мечтаеш смело и да сбъдваш тези мечти. Подарете си нов смисъл и съдържание във вашия живот, той е временен!

Здравко Ценов, Мастер Интелект-тренер III ранг

*******
Една от най-приятно постигнатите и стойностни победи в живота ми е срещата ми със Super Jump - преломен момент в моя житейски път. Уверено мога да кажа, че след като се запознах със смисъла и прилагам върху себе си упражненията от тази уникална система, аз преоткрих себе си и всеки ден постигам победи с лекота. Промяната в мен се случи по толкова естествен начин. Основния мотив да продължавам по този път и да практикувам тази нова професия е желанието ми да бъда полезна на много други хора - чрез своя личен опит и с убедеността ми, че Super Jump дава възможност на всеки човек да развие своя вътрешен потенциал и да стане по-щастлив и по-успешен, като увладява това изкуство и го прилага в ежедневието си. Как? Чрез придобиването на нови знания и осъзнатото си поведение след това. Чрез ежедневно развитие на своя интелект, а не чрез водене на безброй борби. А постигнатите победи по този начин са пълни със смисъл и траят за цял живот.

Вероника Недялкова, Мастер Интелект-тренер III ранг
ИНТЕЛЕКТ-ТРЕНЕР
ИНТЕЛЕКТ-ТРЕНЕР
2021 г.
За книгата:

Внимание! Книгата е смъртно опасна за малки хора!
Прочитайки я, вие завинаги може да станете големи!

Владимир Довган, автор


Откъс от книгата:

„Преди да започнем съвместното си изкачване към върха на вашия гигантски успех, искам да ви помоля за разрешение да ви наричам Победители. Защо именно Победители? Да, всичко е просто: „Както наречеш кораба, така и ще заплава.“ Аз не зная какви сте вие по професия: дизайнер, политик, работник, бизнесмен, инженер, лекар, учител, военен, студент или пенсионер, не зная вашите цели, но много искам вие във вашия живот да бъдете Победители – винаги, във всичко и навсякъде.“