Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Наталия Гърджалийска

Наталия Гърджалийска
Бизнес Интелект-тренер I ранг
гр. Габрово
Срещата ми със Super Jump беше съвсем случайна. Правейки още първите упражнения, за изключително кратко време започнах да виждам промяната вътре в себе си, а и в моето семейство. Тази система от 8 упражнения ме зареди с много положителна енергия, чувствах се жива, радвах се на всеки нов ден, гледайки на него, като на нова възможност. Забелязвах колко красиви неща има около мен, които си заслужават да получат моята усмивка, чувствах се като преродена.
Промених отношението си към живота, станах още по-усмихната, още по-щастлива, още по-здрава, още по-осъзната, още по-уверена, още по-енергична, още по-преоткриваща, още по-търсеща, още по-целеустремена и още по-сбъдваща.
Видях силните си страни, започнах да си поставям по-високи цели, започнах още по-смело да мечтая, започнах да действам, вземах решения, не се носех по течението.
Взех решение да стана интелект-тренер, защото само по този начин, аз ще съм постоянно в среда на позитивни, усмихнати, мъдри, осъзнати и целеустремени хора.
Радвам се, че си позволих да преоткрия себе си, че открих пъзела, който търсих в живота си чрез Super Jump и разгърнах потенциала си, който да помага на мен самата и на хората около мен.
Всеки носи светлина в себе си и трябва да й позволи да свети първо за него самия, а после да я подарява и на другите.
Открих, че щом имам глобална мечта, свързана с промяна на живота на много хора, веднага получавам безпрецедентна сила, започвам да усещам прилив на мощна енергия.
 

Форма за запитване


Изпрати
Правите ме полезна, осъзната и позитивна всяка вечер при срещите ни. Дадохте ми билет за едно пътуване към себе си, което ще е все по-вълнуващо и изненадващо, все по-приятно и вдъхновяващо!
Чрез вас, в голяма степен преборих страха си да говоря пред хора, съсредоточавам се върху същественото, а то е положителното, зареждащото и удовлетворяващото. 
Колкото до шоколада, така си и остава прибран и неразопакован. Това е така, защото чрез вас получавам хормона на щастието и всичко става осмислено и осъществено.
Сега настъпва момента на истината, когато всеки преоткрива себе си, как е прегърнал всяка вдъхноваща идея и как ще я задържи.
Благодаря на всички за приятните преживявания и споделени емоции, вие сте уникални, мечтаещи, можещи и щастливи хора! 
Ина Атанасова
София
Благодаря ви Вероника и Наталия за всичко, което ни дадохте! За усмивките, знанията, подкрепата! Продължавайте да заразявате хората и да ги правите щастливи! Благодаря и на всички участници! Беше много приятно изживяване за мен и с нетърпение чаках срещите ни всяка вечер! С какво ме промени Super jump - направи ме по усмихната и ме потопи в една положителна атмосфера, която в днешни дни е нужна на всеки от нас! Благодаря ви и бъдете здрави! До скоро! :)
Грета Здравкова
Варна
Благодаря, че макар и за кратко, бяхте част от моето ежедневие! Със своите усмивки, позитивизъм и отдаденост на "общото дело" ме накарахте да се чувствам част от нещо значимо и смислено. Да, аз ще се стремя да прилагам наученото в този клуб, защото съм убедена, че то ще ми помага да се справям по-успешно и леко с всички предизвикателства на битието. На нашите ДВЕ ДОМАКИНИ желая с този блясък в очите и с пленителните си усмивки да продължат да предават нататък своята мъдрост и енергия. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ! (heart)
Валентина Милчовска
Габрово