Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Online обучения

Online  обучения
ЗНАЕМ…

Знаем, че ежедневно изразходваме своята енергия, но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА СЕ ЗАРЕЖДАМЕ С НОВА ЕНЕРГИЯ?
Знаем как да тренираме тялото си, но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ТРЕНИРАМЕ НАШИЯ ИНТЕЛЕКТ?
Знаем как да натрупваме знания за полезни неща, но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ГИ ПРЕВРЪЩАМЕ В ПРИЛОЖИМИ?
Знаем колко е важно да вярваме в себе, но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПОСТИГАМЕ И ПОДДЪРЖАМЕ ТАЗИ УВЕРЕНОСТ?
Знаем съществената роля на емоциите в живота ни, но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА УПРАВЛЯВАМЕ СВОЕТО ЕМОЦИОНАЛНО СЪСТОЯНИЕ?
Знаем как влияе храната, с която се храним, на здравето ни, но ЗНАЕМ ЛИ КАК И С КАКВО ХРАНИМ УМА СИ?
Знаем за силата и заразителността на усмивката, но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СИЛАТА Й?
Знаем или си мислим, че знаем много за другите и света, но ПОЗНАВАМЕ ЛИ СЕБЕ СИ И СВОЯ ВЪТРЕШЕН СВЯТ?

ЗНАЕМ много неща…
Прочели сме, чули сме, наблюдавали сме колко е полезно, необходимо, резултатно, важно, хубаво това или онова… Но ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРИЛОЖИМ ЗНАНИЯТА НА ПРАКТИКА? Опитваме ли, правим ли нещо, предприемаме ли някакво действие? Така, че тяхната“ теоретична“ полезност да се превърне в практическа, ефективна, видима полезност за всеки от нас!

Системата от ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ТРЕНИРОВКИ SUPER JUMP превръщат натрупаните от нас "знания" в "реални действия" с видим резултат! Чрез осем интелектуални техники – универсално създадени, с доказана ефективност и приложими от всеки. Превръщат "знанията“ ни за щастие, здраве, увереност, енергичност, жизнерадостност, успех и…. в "реални действия“ към щастие и успех щастие, здраве, увереност, енергичност, жизнерадостност, успех и….! Достатъчни са само 9 дни, само по 60 минути на ден! И ще усетите промяната!

Интелектуалните възможности на всеки от нас наистина са безкрайни! Раждаме се с огромен потенциал и във всеки момент от живота си можем да го използваме, преоткриваме и развиваме! Интелектуалните клубове на Super Jump са мястото и Интелект-тренерите са хората, които могат да ви бъдат полезни точно за това! Атмосферата е позитивна, подкрепяща и споделена!

В ОНЛАЙН среда! Където и да се намирате по света! Вкъщи, в офиса, в парка, в колата или на всяко друго място, където ви е приятно!

За повече информация можете да се свържете с нас или да попълните формата за контакт, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.