Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Отзиви

Много приятни и ползотворни срещи. Ива е прекрасен модератор с много харизматичност и позитивна енергия. Заслужаваше си!
Димитър Пижев
София
Ива, радвам се, че ме покани и имах възможност да се упражнявам с теб, с цел да съм по-позитивна. Определено има ефект и ще продължавам да правя упражненията! Всичко ми хареса, ТИ, хората, всичко. Една идея по-мотивирана съм да правя хората около мен щастливи. Усещам, че съм по-спокойна и обръщам внимание на себе си. В момента ми е важно АЗ да се чувствам щастлива, независимо от ситуациите. Благодаря ти!
Капка Кирова
Варна
Срещите ни са много вдъхновяващи и зареждащи с позитивна енергия и много усмивки! Иве, ти си прекрасна, благодаря ти!
Биляна Петрова
Червен бряг
Няма случайни неща в живота на човек, затова вярвам, че Super Jump и Вероника се появиха в живота ми в момент, в който имах най-голяма нужда от промяна и положителна енергия.Всички суперлативи на света няма да стигнат, за да кажа колко уникален и позитивен ЧОВЕК, ПРИЯТЕЛ И ИНТЕЛЕКТ-ТРЕНЕР е Вероника (много я обичам). Благодаря на Вероника, и на всички тренери, които се включваха в курса и научавахме още нови и прекрасни неща за Super Jump. Думите не са достатъчни, за да опишат това прекрасно изживяване, трябва да го изпита всеки, затова горещо препоръчвам.
Богдана Иванова
София
Super Jump за мен е нещо, което обединява в себе си по осъзнат, логичен и лесно приложим начин всичко, което съм събирала през годините за себе си като личностно развитие.
Super Jump е позитивната лъжица, която всеки може да взима за себе си всеки ден, вместо витамини за подсилване на имунитета.
Ива Панайотова
Варна
Няма случайни неща, случайни хора и случайни ситуации. Благодаря на Super Jump и Вероника - научи ме отново да се усмихвам, но да се усмихвам от сърце. Да повярвам в себе си, да повярвам в мечтите си. Срещна ме с прекрасни и позитивни хора, вярващи, можещи, уверени и винаги усмихнати. Времето прекарано с тях ми вдъхваше надежда и вяра за много по-прекрасен живот, живот, който само ние можем да си подарим. Сякаш ме научиха да живея отново. Едно огромно благодаря SuperJump за тази възможност в живота ми. Горещо препоръчвам на всеки който иска да промени живота си, и да бъде наистина щастлив и успяващ.
 
Грета Мотева
Габрово
Аз вярвам, че няма случайни неща в живота на човек. "SuperJump" дойде в точния момент в моят живот, Вероника се появи от нищото в моят живот и ми даде толкова много, за което й благодаря. 
Думите не са достатъчни да опиша това прекрасно изживяване, трябва всеки да го изпита.
"SuperJump" ми даде надеждата, която напоследък бях изгубил. Надеждата за доброто в хората, за позитивното мислене на хората, за добротата в сърцата на хората.
Прави добро и заразявай с добро, "Super Jump" дава това на своите последователи. Тук се запознах с едни прекрасни хора и искрено си пожелавам всеки ден да съм обграден с такива хора, с каквито ме срещна "Super Jump"!
Ивайло Владимиров
София
Вярвам, че живота е прекрасен, дори на пръв поглед да не го осъзнаваме. Щастлива съм,че съдбата ме срещна със Super Jump и по-конкретно с Вероника Недялкова, защото е по-приятно, по- вдъхновяващо някой да върви до теб по пътя на твоето израстване и осъзнаване, защото е удовлетворяващо някой да говори на твоя език, да те разбира и най-важното в нейно лице намерих Приятел!
Сигурна съм, че и вие ще намерите вашите, затова горещо препоръчвам!
 
Мариана Аламурова
София