Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Политика за поверителност

Информация относно Администратора на лични данни
Наименование “Супер Джъмп България” ЕООД
ЕИК: 206436145
Седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Св. Пимен Зографски“ № 38, вх. Д, партер
E-mail: contact@superjumpbulgaria.bg
Телефон.: 0885 470 570

Информация относно компетентния надзорен орган
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни
  1. “Супер Джъмп България” ЕООД събира и обработва Вашите лични данни само и единствено за да Ви изпрати оферта по предлаганите от нас услуги, като изрично получава Вашето съгласие.
  2. “Супер Джъмп България” ЕООД спазва следните принципи:
    • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.
    • ограничение на целите на обработване.
  3. Видове данни, които “Супер Джъмп България” ЕООД събира:
    • Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон)

Цел за която се събират данните: изпращане на оферта по предлаганите от нас услуги
  1. “Супер Джъмп България” ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
    • разкриват расов или етнически произход;
    • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
    • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.
  2. Срок на съхранение на личните Ви данни. “Супер Джъмп България” ЕООД съхранява Вашите лични данни 300 дни след изпращане на поръчката.
  3. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни.

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни
Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от “Супер Джъмп България” ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.


Право на достъп
Вие имате право да изискате и получите от “Супер Джъмп България” ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.


Право на коригиране или попълване
Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до “Супер Джъмп България” ЕООД.


Право на изтриване
Вие имате правото да поискате от “Супер Джъмп България” ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а “Супер Джъмп България” ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.


Право на ограничаване
Вие имате право да изискате от “Супер Джъмп България” ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.


Право на преносимост
Вие можете да поискате от “Супер Джъмп България” ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.


Право на възражение
Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от “Супер Джъмп България” ЕООД