Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Татяна Димитрова

Татяна Димитрова
Мастер Интелект-тренер II ранг
гр. Шумен
От цялото си сърце мога да кажа, че Super Jump „дойде“ в моя живот в момент, в който бях изключително „изцедена“. Зареди ми батериите и остана трайно в съзнанието ми.
Възприемала съм се като усмихнат и добър човек. Винаги даваща и търсеща. Жизнена и упорита, винаги положително настроена към всичко и всеки. Стремяла съм се към всичко, което ми носи радост и щастие. Така възпитавам и децата си – да бъдат помагащи, благодарни и най-вече да бъдат „себе си“.
Приех предизвикателството да се включа в курс на Super Jump, въпреки че бях скептично настроена в началото! Базовия курс промени и зареди мислите и всичко около мен. Промени начина ми на живот, промени и това, как се обръщам към себе си!
Започнах да обичам повече себе си, да слушам мислите си и да „отсявам“ информацията. Вече усещах, че батериите ми са заредени и исках да мога да помагам точно за това и на другите около мен.
Реших да стана Интелект-тренер, защото ще мога да променям света към по-добро! А и когато си част от екип с обща цел и знаеш, че има на кого да разчиташ, това ме окуражи и наклони везните.
Сега, от погледа и на Интелект-тренер виждам, че системата не само докосва и остава трайно в хората, както при мен, а и „изкарва“ най-добрите черти на всеки човек. И всъщност това, че си успял да докоснеш душата на другите и те са останали очаровани и радостни от това е уникално усещане!
Знам, че няма да съм сама в този си път! И още, че ще срещам нови хора и нови възможности!

"Времето е най-оскъдния ресурс
и ако не бъде управлявано,
нищо друго не може да бъде управлявано."

Питър Дръкър


Аз бих добавила:
Нека го управляваме пълноценно!
 

Форма за запитване


Изпрати