Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Цвета Дашкова-Батаклиева

Цвета Дашкова-Батаклиева
Бизнес Интелект-тренер
гр. София

 
Детството ми беше изпълнено с много и едно след друго по-тежки предизвикателства и изпитания, но винаги успявах да извлека най-положителното от случващото се. Винаги си повтарях, че съм силна и „Винаги може да е и по-зле“. Загубих майка си още в ранна възраст. С времето загубих живеца си, позитивизма си.
Когато станах майка осъзнах, че е време да променя начина си на мислене и на живот. Осъзнах, че трябва да спра да гледам назад в минало и да живея в днешния ден. Исках да съм полезна за дъщеря си и осъзнавах с времето, че за да съм такава, трябва да се погрижа за себе си. Разбрах, че всичко към което се стремях, всичко, което знаех, но не успявах да приложа върху себе си, си има много лесно и просто обяснение. Всяко упражнение, всеки смисъл, който беше вложен в него беше точно това, което ми липсваше да започна промяната си отвътре. Освен, че станах по-добрата версия на мен самата, станах и по-добра майка, съпруга, жена, дъщеря, приятелка, позната, непозната и ЛИЧНОСТ.
След всичко през което бях преминала и времето, което ми отне да бъда отново щастлив човек, аз реших, че искам да спестя на много хора, познати и непознати ВРЕМЕТО, което аз бях загубила преди срещата си със Super Jump. Станах Интелект-тренер.
Знам, убедена съм, че мога да помогна на много хора да поискат промяната в себе си и да постигнат това, за което са мечтали винаги. Имам още много неща да науча и направя по пътя си за осъществяване на тази си цел, но знам, че Аз мога.
Благодарна съм на Super Jump за опита и възможностите, които предоствя на всички
хора по света.
За мен е чест, отговорност и мисия да предам наученото.
 

Форма за запитване


Изпрати
Радвам се,  че се запознах с нови и позитивни хора,  които търсят как да развият себе си,  да научават нови неща за света и как да открият света вътре в тях.
Практическите упражнения за мен бяха много полезни, ще продължа да ги правя във времето, защото всичко се случва с натрупване.
Благодаря много на Вероника и Цвети за отделеното време, защото той е най-ценният ни ресурс  и ние трябва да го даваме на хора, които го оценяват. Момичета, вие влагате цялата си енергия и показвате как го правите със желание.
Маринета Стоянова
София
Здравейте слънчеви хора! Радвам се, че ви срещнах и бях сред вас девет невероятни часа. Бяхте ми много полезни! Отворих съзнанието си и започнах да се замислям за такива неща, за които преди не се сещах изобщо! За себе си разбрах, че мислите, които отправяме към вселената, имат невероятна сила. По време на курса сама  разбрах защо някой неща се случват не така, както аз искам. Сега, след като имам основата, остава да работя за осъществяването на целите си. Знам, че постоянството и решителността са двете качества, които осигуряват успеха във всяко начинание!
Валя Иванова
София
За мен най-важното, е че се запознах с нови и много позитивни и готини хора. Прекарах прекрасни часове в спокойно анализиране на идеи, как да подобря качеството си на живот и мислите си. Много съм доволна от практическите упражнения, те за мен бяха най-полезни, позитивното мислене, защита. Имам много дълъг път докато стигна това, което искам, но определено помогнахте и ми отворихте очите за много неща. Благодаря на всички!
Мелания Йосифова
София