Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Вероника Недялкова

Вероника Недялкова
Мастер Интелект-тренер IV ранг
гр. София
Срещата ми със Super Jump беше преломен момент в моя житейски път. Уверено мога да кажа, че след като се запознах със смисъла и прилагам върху себе си упражненията от тази уникална система, аз преоткрих себе си. Промяната в мен се случи по толкова естествен начин. И стана необратима, защото ми показа нова посока и нови хоризонти.
Какво се промени ли? Много неща! Важни неща! Истински неща! Ще изброя само част от тях, защото са толкова много и стават все повече… Станах още по-усмихната и жизнерадостна! Започнах да вярвам повече в себе си, да си поставям по-големи цели, да преоткривам себе си и света! Осмелих се по-истински да мечтая! Почувствах се по-полезна - на себе си, на близките си и на други хора! Осмислих още по-осъзнато живота си!
Ставайки част от света на Super Jump, тръгвайки по пътя на своето ново развитие, аз вече мога да кажа, че пред себе си имам по-големи цели и мечти, подкрепени с увереността, че мога да ги постигна. Желанието да променя себе си и да помогна на други хора да се променят ми даде крила. Обичам моето ново аз! Съвсем осъзнато вървя през живота си, знам посоката и до къде искам да стигна! За разлика от преди! Работата ми като Интелект-тренер ми дава огромно лично удовлетворение, ентусиазъм, вдъхновение и израстване! 
Имам подкрепата на моето семейство, с които преоткриваме заедно магията на Super Jump и  вървим съвместно в една посока! 
Вярвам, че започнатия път е правилен, истински и значим! И ще продължавам да вървя по него! И няма да го вървя сама! Ще срещам още хора, които ще мислят като мен и също ще припознават този път като свой! Убедена съм и очаквам срещите си с тях! Защото си заслужава! Защото има смисъл! Да продължаваме веригата „предай нататък“ на нещо хубаво и полезно! Заедно!

Форма за запитване


Изпрати
Няма случайни неща в живота на човек, затова вярвам, че Super Jump и Вероника се появиха в живота ми в момент, в който имах най-голяма нужда от промяна и положителна енергия.Всички суперлативи на света няма да стигнат, за да кажа колко уникален и позитивен ЧОВЕК, ПРИЯТЕЛ И ИНТЕЛЕКТ-ТРЕНЕР е Вероника (много я обичам). Благодаря на Вероника, и на всички тренери, които се включваха в курса и научавахме още нови и прекрасни неща за Super Jump. Думите не са достатъчни, за да опишат това прекрасно изживяване, трябва да го изпита всеки, затова горещо препоръчвам.
Богдана Иванова
София
Няма случайни неща, случайни хора и случайни ситуации. Благодаря на Super Jump и Вероника - научи ме отново да се усмихвам, но да се усмихвам от сърце. Да повярвам в себе си, да повярвам в мечтите си. Срещна ме с прекрасни и позитивни хора, вярващи, можещи, уверени и винаги усмихнати. Времето прекарано с тях ми вдъхваше надежда и вяра за много по-прекрасен живот, живот, който само ние можем да си подарим. Сякаш ме научиха да живея отново. Едно огромно благодаря SuperJump за тази възможност в живота ми. Горещо препоръчвам на всеки който иска да промени живота си, и да бъде наистина щастлив и успяващ.
 
Грета Мотева
Габрово
Аз вярвам, че няма случайни неща в живота на човек. "SuperJump" дойде в точния момент в моят живот, Вероника се появи от нищото в моят живот и ми даде толкова много, за което й благодаря. 
Думите не са достатъчни да опиша това прекрасно изживяване, трябва всеки да го изпита.
"SuperJump" ми даде надеждата, която напоследък бях изгубил. Надеждата за доброто в хората, за позитивното мислене на хората, за добротата в сърцата на хората.
Прави добро и заразявай с добро, "Super Jump" дава това на своите последователи. Тук се запознах с едни прекрасни хора и искрено си пожелавам всеки ден да съм обграден с такива хора, с каквито ме срещна "Super Jump"!
Ивайло Владимиров
София
Вярвам, че живота е прекрасен, дори на пръв поглед да не го осъзнаваме. Щастлива съм,че съдбата ме срещна със Super Jump и по-конкретно с Вероника Недялкова, защото е по-приятно, по- вдъхновяващо някой да върви до теб по пътя на твоето израстване и осъзнаване, защото е удовлетворяващо някой да говори на твоя език, да те разбира и най-важното в нейно лице намерих Приятел!
Сигурна съм, че и вие ще намерите вашите, затова горещо препоръчвам!
 
Мариана Аламурова
София