Супер Джъмп
Супер Джъмп
default

Виктория Александрова

Виктория Александрова
Бизнес Интелект-тренер
гр. София
Казвам се Виктория Александрова, на двадесет и шест години и съм Интелект-тренер.  Срещайки Super Jump, започнах да навлизам още повече навътре в себе си и да осъзнавам какво нося в себе си и, че стига да се реша, мога да го дам и на всички останали. С две думи аз съм момиче, което се събуди. Момиче, което взе решение да каже “ДА” на вътрешното си дете и да покаже на душата си, че са екип. 
Вярвам, че като Интелект-тренер от една страна мога да продължа да трупам осъзнавания и да си давам любов, и от друга, да се явя този лъч светлина в живота на още хиляди хора. Осъзнавам, че години наред съм се спирала и съм се съмнявала в себе си, влияех се от мнението на хората около мен. Но… душата ми винаги е знаела какво ще случи. Знаеше, че ще настъпи и моят миг. И ето, че дойде годината, в която се промени света и с нея се промених и аз. Започнах да творя. Дадох си шанс да мечтая. Щастлива съм, че за една година трансформация издадох първата си книга “Решение вземи и живота си промени” и тя вече радва всеки, който е готов за своята промяна. Вярвам, че мога да оставя онова, което съм като душа и сърце. Благодаря, че срещнах Super Jump и отново взех решение. Решение за сърцето си…
Искам да провокирам хората да се замислят кое ги прави щастливи? Творчеството е моят начин. Знам, че ще ме открият точните хора. Философията ми е около това как да си даваме обич, как да общуваме с тялото си, как да сме здрави и как да сме екип с вътрешното си дете. Искам да кажа “ХОРА, НЯМА НИЩО СРАМНО да кажете това съм аз, мога да живея тук и сега”.
ВЯРВАМ, че като Интелект-тренер мога да оставя точно тези послания. 

Аз съм Виктория - МОМИЧЕ, ЖЕЛАЕЩО ДА ЖИВЕЕ…
 

Форма за запитване


Изпрати